Kledingtrends 2022 - 2023

Auteur: Germaine Goossens

De nieuwe herfst/wintercollectie begint binnen te komen. Nieuwe jassen, vesten, blouses, broeken etc. etc. Kortom alles om met een compleet winteroutfit bij ons de deur uit te gaan. 
Ook gaan wij door met ons nieuwe merk STOY. Wij hebben veel positieve reacties ontvangen en STOY kenmerkt zich als merk voor de personen met iets grotere buik- en borstmaat. 
Heeft u bijv. maat 46 rond de schouders, maar rond de buik maat 48, dan is de STOY jas maat 46 perfect voor u. De maatvoering loopt:
Damesjassen vanaf maat 44 t/m 58 en herenjassen vanaf maat XXL t/m 6XL.

Wat zijn de modekleuren van de herfst 2022? 
Ook dit jaar zijn we weer benieuwd naar de modekleuren. Het is duidelijk dat ook dit najaar weer de warme kleuren voorbij komen. Denk hierbij aan roest oranje, wijnrood, olijfgroen en oker geel. Naast deze kleuren die jaarlijks wel terugkomen is voor dit najaar ook helemaal hot: camel kleur, chocolade kleuren en de warm bruine kleuren (liggen tegen het oranje aan). Al deze kleuren zijn bij ons in de winkel te vinden en zijn gemakkelijk te combineren. Daarnaast zie je ook veel zachte kleuren (lila, zacht blauw) maar ook gecombineerd met fellere kleuren. Kortom een seizoen waarin diverse kleuren gecombineerd kunnen worden. 

Terug gekomen:
Voor zowel dames als heren zien we de ribbroek terugkeren (corduroy broek). Dit gecombineerd met een gebreide spencer is voor zowel heren als dames deze winter weer helemaal hot. 

 

 

 

 

Meer blogs