Hoe kan ik mijn artikelen retourneren?

Ruilen is geen probleem; je kunt je aankoop 7 dagen na ontvangst naar ons retourneren. Binnen deze termijn kunt U het product voor eigen kosten, vergezeld met de pakbon naar ons terugsturen. U mag het pakket natuurlijk bij ons aan de zaak afgeven.

Kan ik mijn bestellingen ruilen?

Heb je een bestelling van goossensatomica.nl ontvangen en ben je niet tevreden met het product? Dan kun je het product retour sturen. Je kunt hierna weer shoppen bij ons in de webshop. Je mag het ook terugbrengen bij ons aan de zaak. Als je het product in originele staat en liefst ook in originele verpakking terugbrengt naar de winkel, kun je hier evt. een ander maat of kleur kiezen.

Wanneer en hoe krijg ik mijn geld terug?

Heb je een online bestelling ontvangen en ben je niet tevreden? Dan geeft Goossens Atomica  je geld terug. Je kunt je bestelling voor eigen kosten vergezeld met de pakbon naar ons terugsturen. Wanneer we het artikel hebben ontvangen zullen we je het geld terugstorten Als je ervoor kiest je bestelling in de winkel te ruilen, krijg je meteen je geld terug op vertoon van de aankoopbon.

Kan ik mijn bestelling ophalen en betalen bij Goossens Atomica?

Kies je voor afhalen in de winkel? Dan betaal je geen bezorgkosten. Je krijgt van ons
een mailtje zodra de bestelling in de winkel voor je klaar ligt. Je bestelling
wordt 14 dagen voor je bewaard

Kan ik tuinmeubelen/kussens bestellen via de webshop?

Dit kan helaas niet via de webshop. Dit kan wel via het contactformulier. Dit i.v.m. verzending.

Ik kan niet alle artikelen bestellen. Hoe kan dit?

Je kunt helaas alleen de artikelen die in de webshop staan bestellen via de site. Voor de overige artikelen kun je via het contactformulier  contact met ons opnemen of breng een bezoek aan onze showroom.

Voor overige vragen neem gerust contact met ons op.

Dinsdag t/m vrijdag 9.00 – 18.00 uur zaterdag 9.00-16.00 uur