Wintercollectie 2021

Auteur: Germaine Goossens


De nieuwe wintercollectie begint zo langzamerhand binnen te komen. Nieuwe winterjassen van o.a. Killtec, Kjelvik, Bjornson en Life Line.

Daarnaast ook de jassen van ons nieuwe merk STOY. Dit merk is leverbaar in grote maten, waarbij met name de buikomvang ruimer is dan bij de gewone maten.
STOY heeft winterjassen voor dames vanaf maat 46 t/m maat 58.
STOY heeft winterjassen voor heren vanaf maat L t/m 6XL.

Kortom vanaf deze winter zijn wij ook zeker uw adres voor mooie grote maten kleding.

Om nu alles overzichtelijk te houden voor u als klant hebben wij aan de linkerkant een extra filter ingebracht. Hier kunt u aangeven of u op zoek bent naar een artikel uit de wintercollectie, zomercollectie of uit de collectie grotere maten. Heel overzichtelijk en gemakkelijk te filteren. 

Naast onze nieuwe winterjassen hebben wij ook alweer binnen:
- truien / vesten van o.a. Gibson, Bram's Paris en Blue Seven
- coltruien: de trend van dit najaar, van o.a. Pink Lady en Blue Seven
- (spijker)broeken van o.a. New Star en Bram's Paris

Wat zijn de modekleuren van de herfst 2021? 
Ook dit jaar zijn we weer benieuwd naar de modekleuren. Het is duidelijk dat ook dit najaar weer de warme kleuren voorbij komen. Denk hierbij aan aubergine, wijnrood, amethyst-groen en oker geel. Naast deze kleuren die jaarlijks wel terugkomen is voor dit najaar ook helemaal hot: camel kleur, chocolade kleuren en de warm bruine kleuren (liggen tegen het oranje aan). Al deze kleuren zijn bij ons in de winkel te vinden en zijn gemakkelijk te combineren. Opvallend is dat ook voor heren dit najaar echt veel kleuriger is dan normaal. Mooie winterjassen in oranje/bruin, groen en blue. De trendy gewatteerde jassen, maar zeker ook de functionele winterjassen. 

 

De echte must-have voor dit najaar zijn de shirts met kleine col voor dames en de coltruien voor heren. 
Verkrijgbaar in diverse prints. 

 

De echte must-have voor dit najaar zijn de shirts met kleine col voor dames en de coltruien voor heren. 
Verkrijgbaar in diverse prints. 

 

 

Bovenstaande is natuurlijk super te combineren met de broeken van New Star. M.b.t. de broeken zie je zgn. flare broeken opkomen. Voor de dames zie je geruite (pied) print broeken en broeken gemaakt van suede. Voor heren geldt dat het zgn chino model helemaal terug is. Al deze broeken bij ons in de winkel zijn van New Star. Gemakkelijk te combineren en super draagcomfort. 

Meer blogs